Nieuwetijdstherapie of hsp begeleiding

Kinderen

Nieuwetijdstherapie en begeleiding voor de kinderen van deze tijd die leven in een wereld van hoge verwachtingen, snelle ontwikkelingen en vele indrukken. De kinderen zelf zijn inmiddels steeds gevoeliger geworden voor de vele zichtbare en onzichtbare facetten van het bestaan. Steeds meer kinderen zijn heldervoelend en/of helderwetend.

 

Ze hebben het daardoor vaak extra moeilijk omdat ze eigenlijk hun spel, en soms tijd en rust, nodig hebben om de intensiteit van de grote hoeveelheid indrukken te kunnen verwerken. Vaak voelen ze een grote verbondenheid met de natuur, daarin ervaren ze rust. Ze bezitten een Eigen Wijsheid die nog niet altijd begrepen wordt en soms ook niet overeenkomt met wat hen als waarheid wordt aangereikt.

 

Het gevolg is dat kinderen van deze tijd zich soms om allerlei redenen niet kunnen ontwikkelen volgens hun eigen patroon en tempo. Hierdoor missen ze vaak ook het broodnodige gevoel van her- en erkenning, waardoor hun mooie kwaliteiten vaak niet aan het licht kunnen komen!

hsp bij kinderen
hsp praktijk marmijn

Volwassenen

Hooggevoeligheid kan je veel brengen. Wil je weten Hoe?

 

Lees dan verder en ontdek dat er ook voor jou een wereld open ligt.

 

Het beter leren omgaan met jouw hooggevoeligheid. Gelukkkig worden met HSP, dat is toch geweldig?

 

Daarnaast kunnen ook andere thema’s of vraagstukken bekeken worden zoals: aanpassingsproblemen op het werk en begrip van anderen? Het hoofddoel is om HSP een deel van jezelf te laten zijn. Meer in je kracht staan en minder in je hoofd zodat jij als geheel centraal staat in jouw leven.

 

Neem contact op als je iets wilt weten over:

 

  • Hsp en testen (ik heb een aantal leuke testen voor je klaarliggen)
  • Hsp en sites   (leuke sites om je in te verdiepen, kun je bij mij verkrijgen)
  • Hsp en boeken  (ik heb een lijst met allerlei boeken over hsp samengesteld)